Dorunner PRO – så fungerar appen!

Du har väl inte missat Dorunners app – som möjliggör en snabb och enkel kontakt med dina kunder? Via appen får du snabbt notifieringar när nya uppdrag kommer in och du kan enkelt hålla kontakten med dina kunder direkt i appen. Perfekt för dig som ofta är på språng!

I den här guiden hjälper vi dig att komma igång med appen.

Logga in

Efter att du har laddat ner appen i AppStore eller GooglePlay behöver du en PIN-kod som är unik för ditt företag, för att kunna logga in i appen. Den skapar du genom att logga in på Dorunner.se och gå sedan till ‘Mitt konto’ i menyn och klicka därefter på ‘Mina enheter’.

När du är på enhetssidan skapar du din PIN-kod som du sedan använder när du loggar in i appen. 

Image uploaded from iOS

Börja hantera dina uppdrag

Image uploaded from iOS (2)

När du har laddat ner appen kan du börja hantera dina pågående och kommande uppdrag. Med hjälp av push-notifieringar får du snabbt besked om något uppdrag har inkommit som passar din förvalda bevakningsprofil enligt din bransch och geografi. Köp de uppdrag som matchar dina preferenser och börja dialogen med din nya kund i appen.

Image uploaded from iOS (4)

Du kan se alla dina kundomdömen och besvara dem direkt i appen. Håll enkelt koll på alla dina offerter och hantera avtalen från dina kunder. Dorunner PRO är perfekt för dig som är medlem på Dorunner och som ofta är på språng och inte spenderar så mycket tid framför datorn.

Sugen på att ladda ner appen idag? Det gör du enkelt via AppStore eller GooglePlay.